Prodir stone pen bedrukken

      Geen reacties op Prodir stone pen bedrukken
Prodir stone pen bedrukken

De Prodir stone pennen zijn weer helemaal in de smaak ook als promotieartikel. Wil je lekker schrijven met een uitstekend uitziende pen. Dan ben je met de promotionele Prodir stone pen goed uitgerust. Met een geweldig ontwerp zorgen ze ervoor dat de stone pen lekker vast te houden is en dus er geweldig mee geschreven kan worden. En het is ook mogelijk om uw logo, slogan of tekst naar keuze op uw ideale stone pen te zetten. We bedrukken Prodir pennen graag voor u voor het beste resultaat. Denk dan bijvoorbeeld aan een pakkende tekst waaraan mensen voor een lange tijd aan zullen denken. Natuurlijk gaan ze dan ook aan uw bedrijf denken doordat ze aan aandenken hebben. Prodir stone pennen bedrukken kan voor alle Prodir stone pennen uit ons assortiment zoals de QS01 en QS20. De QS01 en QS20 zijn uitstekend mee te schrijven doordat ze goed zijn gedesignd. Ze zijn gemaakt van kunststof waarvan ze verrijkt zijn met mineralen. Hierdoor schrijft hij lekker en met uw eigen logo, slogan of tekst naar keuze erop maakt het voor een perfect promotieartikel.

Prodir QS01 bedrukken

Wil je de Prodir QS01 bedrukken met uw logo erop voor een ideaal promotieartikel. Dan bent u bij TBTB bij het juiste adres. De QS01 en de QS20 zijn gemaakt met kunststof die verrijkt is met mineralen. Deze mix maakt ze ongeveer 50% zwaarder. Hierdoor liggen ze niet alleen beter in de hand, maar wordt ook hun ecologische meerwaarde verbeterd. Waardoor het percentage kunststof daalt met ongeveer 60%. hierdoor zijn het lekker schrijvende pennen en dus een goed promotioneel product voor uw bedrijf.

Prodir QS20 bedrukken

Als u toch een ander soort stone pen wilt kunt u altijd nog de Prodir QS20 bedrukken met uw logo voor geweldige resultaten. De Prodir stone pen wordt 50% gerecycled is. Als je dan ook nog bedenkt dat ze voor 100% geproduceerd worden met Zwitserse waterenergie. Dan heb je het perfecte plaatje van een ansichtkaart met een rotsige Matterhorn, een bloemenweide en een ruisend bergbeekje. Dat zit er allemaal in onze twee QS-Stone-modellen die tot in het kleinste detail duurzaam, functioneel en bijzonder mooi zijn. Daarnaast zijn ze alle twee voorzien van elegante metalen clips en stijlvol mat gelakt in exclusieve metaal- en mineraal tinten.

Prodir stone

Juist in stormachtige tijden doet het goed als je je aan iets vast kunt houden. En dat niet alleen als je de bergen ingaat. Is dit misschien ook iets voor je, je medewerkers en je klanten? Als dat zo is dan bent u bij TBTB bij het juiste adres voor bedrukte Prodir pennen. Want bij TBTB zijn we goed uitgerust met een groot assortiment van Prodir pennen.

Voor meer informatie en producten van onze pennen

Voor meer van onze blogs bekijk dan onze blog

Geef een reactie