Picknickartikelen bedrukken

      Geen reacties op Picknickartikelen bedrukken
Picknickartikelen bedrukken

Picknickartikelen in de spotlight!

Het weer begin mooi te worden en mensen gaan weer samen lunchen of borrelen in het park. Bij TBTB hebben we een ruim assortiment aan picknicks voor u samengesteld. Picknickartikelen bedrukken zijn mooie zomerse reclamemiddelen, ze kunnen overal mee naartoe worden genomen, zodat het bedrukte logo voldoende opvalt. Picknickartikelen zijn perfect om cadeau te geven.

Rieten picknick mand

Klassieke rieten picknickmand met dubbele klep. De geruite katoenen voering maakt het beeld compleet. Picknickartikelen dat mooi kan bedrukken.

Rieten picknick mand

Koelbox classic 10L

De classic koelbox is een lichtgewicht en compacte koelbox en ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of het strand om eten en drinken lekker koel te houden. De koelbox beschikt over een handig handvat.

Picknick rugzak

Zeer handige picknick rugzak met een uitgebreide set bestek, bordjes, kopjes, snijplank, kurkentrekker en servetten voor 2 personen. Het hoofdvak is gevoerd met zacht schuim om de inhoud te beschermen en de rol sluiting houdt de inhoud droog. Het rugpaneel en schouderbanden zijn geschuimd voor extra draagcomfort en de reflecterende band verhoogt de zichtbaarheid in het donker.

Heb je interesses in meer van onze picknickartikelen met logo klik dan hier voor al onze picknick items op onze website. 

Bekijk ook meer van onze bloggen

Geef een reactie