Pennenzak bedrukken

      Geen reacties op Pennenzak bedrukken
Pennenzak bedrukken

Als je regelmatig pennen, potloden of gummen kwijtraakt, is een pennenzak het beste wat je kunt gebruiken om al je spullen in te bergen. Maar de pennenzak is heel basic met niets erop, maar wat kun je doen om je pennenzak een beetje leuker te maken? Je kunt het pennenzak bij tbtb.nl laten bedrukken met je logo, afbeelding of tekst.

Waarom zou je een pennenzak bedrukken

Bedrukte etuis zijn een geweldig idee, of u nu een bedrijf bent of niet. Een print of een personalisatie levert karakter op aan je als persoon of bedrijf. In de afgelopen jaren is de trend van het bedrukken van pennenzak in een voor de hand liggende richting verschoven. Steeds meer klanten kiezen voor duurzaam bedrukte pennenzak. Bij TBTB is altijd op de hoogte van de laatste trends in pennenzak en biedt een verscheidenheid aan bedrukbare pennenzak. Beurzen en evenementen worden gepland zo als bedrijf zou pennenzak uitdelen een goed promotiemiddel zijn. Door uw logo of uw slogan te bedrukken op de pennenzak, draagt ​​het bij aan de bekendheid van het bedrijf. Als het voor u bedrijf, school of voor jezelf, is een bedrukte pennenzak een goede promotie/naamsbekendheid middel. Een pennenzak kun je ook gebruiken voor een geschenk aan de mensen van je hou of je zakenpartners.

Pennenzak met tekst of foto

Naast dat je het pennenzak laten bedrukken met je logo kunt u ook een tekst of een foto bedrukken. Met de tekst moet je bedenken wat je gaat zetten wie je doelgroep is. Wil je het voor je personeel of voor je zakenpartners. Dan weet je duidelijk wat je wil. Met de foto als je een leuke foto heb of je wil liever plaatjes op uw pennenzak. Kunnen we dat voor uw bedrukken zo geef je meer beeld voor uw doelgroep.

Geschiedenis van pennenzak

In de 18e eeuw werd soms zeehondenhuid of Sabrin gebruikt als stofferingsmateriaal: in Frankrijk werden naast pennenzak voor persoonlijke bezittingen ook zeer luxe pennenzak gebruikt. Goud, zilver, schildpad of email, versierd met edelstenen die gemaakt zijn om kleine kostbare voorwerpen in te bewaren.

bekijk meer op onze website

Interesse in meer van zulke blogs? klik dan hier

Geef een reactie