Pennen met opdruk 100 stuks

      Geen reacties op Pennen met opdruk 100 stuks
Pennen met opdruk 100 stuks

TopEarth pennen in de spotlight!

80% van de bevolking schrijft dagelijks met bedrukte balpennen. En hoe milieuvriendelijk zal het zijn als u kiest voor een pen die is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Onze pennen worden daarom gemaakt van grondstoffen zoals R-PET, karton, maïszetmeel of hout.

Balpen R-PET – LT87547

Ook deze transparante bedrukte balpennen zijn gemaakt van gerecyclede Pet-flessen. Een verantwoorde keuze in transparante kleuren. De pen bevat een kunststof blauw schrijvende X20 vulling.

Balpen R-PET – LT87553

Ook deze transparante bedrukte balpennen zijn gemaakt van gerecyclede Pet-flessen. Een verantwoorde keuze in veel vrolijke kleuren, Blauw schrijvend.

Balpen New York bamboe met stylus – LT87285

Ook deze bedrukte balpennen zijn van bamboe materiaal met gemetalliseerde drukker en punt en metalen clip. De pen bevat een gekleurde stylus om een touchscreen te bedienen. Bevat een blauw schrijvende Jumbovulling.

Balpen bamboe en tarwestro met stylus – LT87282

Bedrukte balpen zijn gemaakt van bamboe. De punt, drukker, clip en de ringen op de houder zijn gemaakt van tarwestro. Op de drukker zit een gekleurde stylus voor het bedienen van smartphone beeldschermen. Een verantwoord en leuk promotioneel artikel om weg te geven. Inclusief blauwschrijvende Jumbo vulling.

Benieuwd naar onze pennen? Bekijk dan daarom hier meer op onze website.

Bekijk hier meer van onze blogs.

Geef een reactie