Pennen bedrukken kleine oplage

      Geen reacties op Pennen bedrukken kleine oplage
Pennen bedrukken kleine oplage

Pennen bedrukken kleine oplage

U kunt bij TBTB-relatiegeschenken ook terecht voor pennen bedrukken kleine oplage.

Of het nu gaat om een paar pennen setjes met een bedrukking of goedkope pennen alles is mogelijk in kleine oplage.

maak met uw kleine oplage pennen Naams bekend Heid! en bekijk de pennen. Alle pennen kunnen we bedrukken met een tampondruk en voorzien worden van logo of tekst.

Vraag een offerte aan voor het gewenste product via onze website. Naast pennen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld vulpotloden parker of Custom Made Sleutelhangers bedrukt met uw bedrijfsnaam. Het enorme aanbod van TBTB.nl met zowel gangbare als unieke artikelen bevat voor ieder bedrijf een geschikt geschenk.

Print pennen – zelfs in kleine hoeveelheden tegen de beste prijzen

Naast een enorm aanbod aan roller balpen en balpennen, bieden we ook een divers aantal potloden aan in ons assortiment. Van eenvoudige houten grafietpotloden tot robuuste timmermanspotloden, iedereen vindt de juiste pen om te schrijven en te noteren.

Op verzoek kunnen we alle pennen bedrukken met uw individuele logo of opschrift. Bepaal de juiste vorm, maat en kleur die je droom potlood moet hebben.

Grote keuze voor een kleine prijs

In onze winkel hebben we pennen in een aluminium body met navullingen in verschillende kleuren en pennen met geïntegreerde gummen. Ook onze Schiller set bestaande uit 4 potloden verpakt in een koffer is erg populair.

Bovendien stellen onze klanten het zeer op prijs om pennen te kunnen laten drukken op een kleine oplage. Al vanaf 100 stuks bestaat de mogelijkheid om uw persoonlijke pennen te laten bedrukken met uw logo door middel van tampondruk. En altijd tegen de scherpste prijzen.

Zo maken pennen het printen leuk

Vanaf 100 stuks kunt u bij ons pennen laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Kleine hoeveelheden zijn voor ons geen probleem bij TBTB.nl. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om potloden in zeer kleine hoeveelheden (vanaf 1 stuk) te laten bedrukken.  

  • Minipotloden van hout zijn verkrijgbaar vanaf 0,06 euro
  • Al vanaf 36,00 euro kunt u 100 lange houten potloden inclusief gum inclusief bedrukking bestellen

We hebben momenteel meer dan 10 verschillende potloodmodellen in ons zorgvuldig geselecteerde assortiment promotieartikelen. Deze potloden zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, vormen en potlooddiktes. In deze categorie reclamemateriaal worden alleen houten potloden en kleurpotloden getoond. Als u geïnteresseerd bent in automatische potloden, neem dan een kijkje in de hoofdcategorie schrijfinstrumenten.

Contactinformatie

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op via een van de volgende mogelijkheden:

–          Vul ons contactformulier in;

–          Stuur een e-mail naar verkoop@tbtb.nl;

–          Bel naar 0294 773002 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur);

Geef een reactie