Paas geschenken

      Geen reacties op Paas geschenken
Paas geschenken bedrukken

Ja hoor …. It giet oan!

Pasen is in zicht en vastgesteld op 17 april. Als de weer meesters het toelaten. Maar met straks de zomertijd, de langere avonden en de warme zon staat niets een heerlijk voorjaar in de weg! En anders hebben we altijd nog onze cadeaus en paas geschenken die je laten stralen.

Geschenken

Ook voor Pasen komen altijd wel leuke geschenken bij om de paas sfeer op te brengen. Maar wat zouden leuke geschenken zijn? Bij tbtb.nl kun je leuke paas geschenken bedrukken zoals de chocolade eierenschalen, easter giftset, chocolade paaskaart en veel meer!

Eierschaal

Wat is Pasen zonder chocolade eieren. bij TBTB hebben we een half ei van Belgische melkchocolade is gevuld met overheerlijke chocolade. Het paasei is verpakt in feestelijke cellofaan met strik.


Paas Kaart

Deze chocolade Paasverrassing komt altijd goed terecht! De chocolade kaart wordt geleverd in een wit vensterdoosje. Op verzoek is er een brievenbus geschikt verzenddoosje mogelijk. Een leuk mooie paasgeschenk voor je personeel.

Paas Kaart

easter gift

Een superleuk brievenbus cadeau, zo door de brievenbus. Daar word je toch blij van! Inhoud: houten standaard met flesje. Vrolijk Pasen kaart en een zakje M&M’s crispy choco eggs. Personalisatie van de kaart van u bedrijf om het door te gegeven aan je personeel.

Easter Gift

Benieuwd naar onze leuke paasgeschenken? Klik dan hier.

bekijk meer van onze blogs hier

Geef een reactie