Notitieboek bedrukken kleine oplage

      Geen reacties op Notitieboek bedrukken kleine oplage
Notitieblok bedrukken

Notitieboek bedrukken kleine oplage is al mogelijk vanaf 50 euro. Een notitieblok bedrukken kleine oplage is bij TBTB Relatiegeschenken heel eenvoudig te bestellen. Diverse Notitieboek formaten tegen de scherpste prijzen!

Een notitieblok bedrukken kleine oplage kan eenvoudig online bij TBTB Relatiegeschenken. Kies uw gewenste formaat, bedrukking en aantal en u ziet de prijs meteen.

Bedrukte Notitieboek kleine oplage zijn onze specialiteit.

Hierbij heeft u zeer veel vrijheid om een ontwerp naar keuze te laten bedrukken. Bedrukken is de manier om uw doelgroep en/of werknemers te bereiken. Daarnaast zorgt bedrukking voor passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming. Echter kan bedrukking ook worden gebruikt in de actieve promotie van uw bedrijf. Tijdens inhousedagen en dergelijke activiteiten kunt u deze artikelen geven als gadgets aan bezoekers. Een bedrukt Notitieboek is niet alleen een verklaring, het dient ook als langdurige passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming, omdat het boekje zeer waarschijnlijk voor een langere tijd in gebruik zal worden genomen door de persoon die deze ontvangen heeft. Ook als cadeau aan uw werknemers is een bedrukt notitieboek een teken van dank en induceert loyaliteit.


Een notitieboek  is  een populair relatiegeschenk. Bij bedrukte notitieblok kunt u deze notitieblokken bestellen en online de bedrukking berekenen. U kunt de notitieblokken laten bedrukken van uw eigen logo of eigen tekst. U heeft veel keuze uit een groot aantal notitieblokken in verschillende maten en soorten. Ook voor zelfklevende memoblokjes bent u bij ons op het goede adres!


Bovendien bieden we u mooie pennen en tekstmarkers, deze zullen zeer handig zijn in combinatie met uw aangeschafte notitieblokken! Voor een complet overzicht kunt u kijken in onze rubriek schrijfwaren.

Naast de notitieblokken en memoboekjes bieden we u ook andere premiums aan die u kunt gebruiken als relatiegeschenken.

Meer informatie en/of persoonlijk advies m.b.t. notitieblokken op maat?
Bel naar één van onze ervaren verkopers via 0294 773002 of vul het contactformulier in.

Aanbod Notitieblokken

Het aanbod notitieblokken is divers bij TBTB.nl. Naast de standaard formaten A4, A5 en A6 is veel mogelijk.

Meteen uw notitieblok bedrukken? U kunt meteen notitieblokken bestellen bij TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie