Noodopladers bedrukken

      Geen reacties op Noodopladers bedrukken
Noodopladers met logo

Noodopladers zijn erg populair als relatiegeschenk, en terecht! U kunt ze bedrukken met uw eigen logo of volledig personaliseren. Ze zijn handig, ze worden daadwerkelijk gebruikt door de ontvanger en je hebt ze in alle soorten en maten. De perfecte gadget giveaway voor uw klanten, relaties of uw eigen medewerkers!

Noodopladers met logo

Noodopladers zijn geweldige promotieartikelen. Wij kunnen uw eigen logo, bedrijfsnaam of slogan bedrukken. Noodopladers zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat u altijd de juiste noodopladers voor uw bedrijf kunt vinden. Op die manier zullen ontvangers uw merk onthouden elke keer dat ze de noodopladers uit hun zak halen.

Noodopladers bedrukken als promotioneel top artikel

Noodopladers bedrukken als promotioneel top artikel zijn onmisbare externe batterijen voor het opladen van mobiele telefoons, tablets, spelcomputers, e-readers en muziekspelers. Is je batterij of batterijen leeg en heb je geen stopcontact in de buurt, dan is dit apparaat een redder in nood. Uw nabestaanden zullen zeker blij zijn met zo’n toestel met uw opdruk erop! Vergroot de naamsbekendheid en het imago door uw bedrijf of producten te promoten door te kiezen voor dit handige item. Praten met klanten en bezoekers op beurzen, evenementen, opendeurdagen en congressen is ideaal voor het verspreiden van drukwerk. Dit begunstigt en bindt bestaande en potentiële klanten. Direct mail van tijdelijke reclamecampagnes hoort ook tot de mogelijkheden. Een gepersonaliseerde noodopladers met opdruk kan als cadeau worden aangeboden bij aankoop van een product of dienst. Een bedrukte noodopladers is een goedkope blikvanger en een leuk promotieartikel!

Voor meer informatie en producten van onze noodopladers

Voor meer van onze blogs bekijk dan onze blogpagina

Geef een reactie