NFC pennen bedrukken

      Geen reacties op NFC pennen bedrukken
NFC pennen bedrukken

Op onze website vind je kleurrijke plastic pennen. Ook als u van plan bent om groots inkopen te doen, bent u bij ons aan het goede adres. Er zijn prachtige pennen in ons assortiment. In de online pennenwinkel vind je ook pennen met een mooie verpakking die een beetje lijken op de standaard pennen. Bent u op zoek naar pennen met een bepaalde kleur of wilt u een pen van hout, kunststof, metaal of een ander materiaal? Je vindt ze allemaal op onze online pennen groothandel in verschillende kleuren en materialen. Zo heb je voor elke look de juiste pennen. Tegenwoordig heb je ook de NFC pennen.

Uw bedrijf promoten

Breng uw merk binnen handbereik met NFC pennen! Functionele en betaalbare promotionele pennen zijn het perfecte cadeau voor klanten, potentiële klanten en medewerkers. Kies je favoriete stijl en kleur en pas je pen vervolgens aan met je eigen logo en tekst voor een evenement dat de aandacht trekt telkens wanneer je publiek de pen op het papier zet.

NFC pennen

Deze pennen hebben een ingebouwde NFC-tag waar digitale informatie op kan worden gezet. De pennen kunnen hierdoor voor allerlei uitgebreidere marketingdoeleinden worden gebruikt. Door het toevoegen van een link naar bijvoorbeeld een video, visitekaartje, website of speciale aanbieding kan deze op een telefoon geworden getoond die uitwisselbaar is met een NFC-tag lezer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon.

heb je interesses in meer; bekijk hier dan onze website

Wil je meer van onze blogs lezen klik dan hier

Geef een reactie