Make-up tasje bedrukken

      Geen reacties op Make-up tasje bedrukken

Ik ben op reis en neem het mee? Een praktische Make-up tasje bedrukken natuurlijk! Met de toilettas neem je gemakkelijk en veilig al je toiletspullen mee. Op reis mag een goede toilettas niet ontbreken. Er is niets fijner dan al je Make-up tasje bedrukken bij de hand te hebben na een lange reis, netjes georganiseerd en handig.

Misschien heeft u veel spullen die u wilt opbergen. Of is het gewoon een tandenborstel, een kam en een flesje gel. Er is voor elk wat wils: toilettassen zijn er in allerlei soorten en maten. Iedereen heeft zijn eigen ritueel elke dag goed te beginnen. Toilettas fabrikanten spelen hier slim op in. Daarnaast wil het oog wat en daarom kan een Toilettassen bedrukken ook mooi zijn.

Apple Leather Toiletry Bag toilettas

Toilettassen bedrukken, gemaakt van appel leer een plantaardig alternatief voor leer. 

De pulp van appels (die overblijft na het maken van bijvoorbeeld appelsap) is de basis voor het maken van dit materiaal dat er uitzien en voelt als leer. Deze innovatieve technologie is zowel duurzaam als vegan. Het afval van de appels wordt bewerkt en vervolgens verwerkt met een mix van PU, polyester en katoen. 

Deze handgemaakte toilettas van het merk MADE out of heeft een YKK rits, een 100% gerecyclede PET-voering Europese Productie en een extra vakje aan de binnenzijde. Ook te gebruiken als bag-in-bag of etui. Vegan – PETA gekeurd materiaal en USDA gecertificeerd product. Dutch design. Made in Holland. Optioneel: Per stuk in kraft doos.

Bekijk meer op onze website, Klik hier

Meer van zulke blogs? Klik dan hier

Geef een reactie