Laptop Sleeve met logo

      Geen reacties op Laptop Sleeve met logo
Laptop Sleeve met logo

Laptop Sleeve in de spotlight

Bescherm uw laptop in een sleeve met uw bedrukte logo van u bedrijf, verenging of sportclub. Bij TBTB.nl bedrukt laptophoezen met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw laptophoezen bedrukken die in verschillende stylen en kleuren komen bij TBTB.nl. Profiteer van onze goedkope voordelige prijzen en uitstekende service.

Waarom Laptop Sleeve

Laptops, tablets en smartphones zijn dure apparaten en dus moet je er natuurlijk extra voorzichtig mee zijn. Wanneer je je toestel in je hoes steekt, helpt het als je er iets omheen doet, zodat het niet beschadigd. Met een laptophoes stop je eenvoudig je sleutels en andere spullen in de tas samen met je toestel zonder het scherm te beschadigen! Het bedrukken van laptophoezen biedt ook veel voordelen voor uw bedrijf. Bij het geven van bijvoorbeeld een laptop hoesje is uw logo of andere bedrukking in één oogopslag zichtbaar. Zo’n hoes hoef je alleen maar open te ritsen, daarna hoef je het toestel er alleen nog maar in te stoppen.

Laptoptasje Krayon

Natuurlijn laptoptas met stedelijk ontwerp en volledige vulling. Vervaardigd uit resistent RPET 300D gemaakt van gerecycleerd plastic, om de recyclage van plastic afval aan te moedigen en bij te dragen tot de duurzaamheid van de planeet. Hoofdvak met ritssluiting en metalen trekker. RPET kenmerk op label.

PVC vrije laptop hoes 15

Polyester hoes die behalve voor uw laptop ook ruimte voor toebehoren als kabels, adapters en sticks herbergt. PVC vrij.

Heb je interesses in meer van onze bedrukte laptophoes met logo klik dan hier voor al onze laptophoezen op onze website. 

Bekijk ook meer van onze bloggen.

Geef een reactie