Koningsdag artikelen

      Geen reacties op Koningsdag artikelen
Koningsdag met TBTB Relatiegeschenken

Koningsdag vieren met TBTB

We mogen weer ouderwets Koningsdag vieren. Koningsdag is een dag waarbij u de kleuren oranje of rood-wit-blauw niet aan u voorbij kan laten gaan. Om Maximaal te kunnen genieten hebben we bij TBTB enkele artikelen voor u samengesteld dat u kunt bedrukken met het logo van uw bedrijf. Koningsdag viert u met TBTB relatiegeschenken.

Zonnebrillen

Deze oranje zonnebril biedt UV400 bescherming en is te bestellen per 150 stuks. We kunnen tekst en logo’s aan beide zijden van de zonnebril bedrukken.

Op Koningsdag is het meestal mooi weer, daarom zijn oranje zonnebrillen met tekst of logo’s een effectief en voordelig relatiegeschenk en promotie.

Naast dit model zijn er ook andere modellen zonnebrillen mogelijk, uiteraard met prints. Voor een overzicht van opties, modellen en prijzen.

EVENEMENTENHAND

Grote evenementenhand in met een aanzienlijk bedrukkingsoppervlak. Het unieke formaat van deze hand zorgt voor een opvallende verschijning. Een ideale Koningsdag artikel dat u kunt bedrukken.

THERMOFLES SWING 500ML

Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde thermofles. De 100% lekvrije fles wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Door het vacuüm tussen de wanden blijven dranken langer op temperatuur. Dranken blijven tenminste 12 uur warm of 24 uur koud. Zo blijf u vochtig op de Koningsdag met uw Koningsdag artikelen

ECOLOGISCHE CUP DESIGN PP 500ML

Herbruikbare bekers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de wegwerpbekers. Te gebruiken op bijvoorbeeld: festivals, Koningsdag, sportevenementen of privéfeesten. Deze sterke design bekers zijn stapelbaar, 100% recyclebaar en geproduceerd van kunststof die voldoet aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften. De bekers zijn geheel smaak- en geurneutraal. Dus ben u op zoek naar een beker voor uw Koningsdag artikel dan is TBTB het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon.

Heb je interesses in meer bekijk hier dan onze website

Wil je meer van onze blogs lezen klik dan hier

Geef een reactie