Koffiemok bedrukken

      1 reactie op Koffiemok bedrukken
Koffiemok bedrukken

De bedrukte Koffiemok met logo blijven een van de populairste geschenken. Zeker in de bedrijfswereld. Veel winkels hebben hun eigen bedrukte Koffiemok met vrolijke zinnen, iconen of afbeeldingen erop. Lage prijs, grote invloed. Kies je de juiste bedrukte Koffiemok? Dan tovert de ontvanger ongetwijfeld een glimlach op zijn of haar gezicht.

Koffiemok bedrukken

In Nederland houden we ervan: een kopje koffie. Het is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Of we nu voor het ontbijt, tussen het avondeten of na het eten “een kopje koffie zetten”; bijna iedereen drinkt dagelijks een kopje koffie. Daarom zijn bedrukte Koffiemok met logo een van de populairste relatiegeschenken. Je kunt deze Koffiemok zowel op kantoor als thuis gebruiken.

Dit is 1 van de bedrukte Koffiemok met die we bieden op onze website dit is een porseleinen witte Koffiemok met een groot oor. Het is heel leuk om een foto te zetten op een mok zodat je een leuke sfeer weg geeft deze mok gaat voor een prijs van 2,51 euro van per stuk het beste is om een grote hoeveelheid te bestellen dus haal je mok! klik hier om je leuk gepersonaliseerde bedrukte Koffiemok met logo te bestellen. Met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

Koffiemok met foto bedrukken

Dit is een Koffiemok met lepel die kan bedrukt worden met een full colour foto dus dan wordt het bedrukt met de sublimatie techniek. Het lepel is heel handig en heeft een eigen plekje bij het oor van de Koffiemok. Keramische Koffiemok met bijpassende lepel met een Inhoud 300 ml voor een prijs van 2.26 euro per stuk verpakt in wit kartonnen doosje. Meer informatie over dit product klik hier

Heb je interesses in meer van onze bedrukte Koffiemok met logo klik dan hier voor al onze Koffiemok op onze website. Bekijk ook meer van onze bloggen

1 gedachte over “Koffiemok bedrukken

  1. Pingback: Koffiebekers in de spotlight - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie