Koffie mok bedrukken

      1 reactie op Koffie mok bedrukken

De bedrukte Koffie mok met logo blijven een van de meest populaire geschenken. Zeker in de bedrijfswereld. Veel winkels hebben hun eigen bedrukte Koffie mok met vrolijke zinnen, iconen of afbeeldingen erop. Lage prijs, grote impact. Kies jij de juiste bedrukte Koffie mok? Dan tovert de ontvanger ongetwijfeld een glimlach op zijn of haar gezicht.

Koffie mok bedrukken

In Nederland houden we ervan: een kopje koffie. Het is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Of we nu voor het ontbijt, tussen het avondeten of na het eten “een kopje koffie zetten”; bijna iedereen drinkt dagelijks een kopje koffie. Daarom zijn bedrukte Koffie mok met logo een van de meest populaire relatiegeschenken. Je kunt deze Koffie mok zowel op kantoor als thuis gebruiken.

Dit is 1 van de bedrukte Koffie mok met die wij bieden op onze website dit is een porseleinen witte Koffie mok met een groot oor.het is heel leuk om een foto te zetten op een mok zodat je een leuke sfeer weg geeft deze mok gaat voor een prijs van 2,51 euro van per stuk het beste is om een grote hoeveelheid te bestellen dus haal jou mok! klik hier om jou leuk gepersonaliseerde bedrukte Koffie mok met logo te bestellen. Met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

Koffie mok met foto bedrukken

Dit is een Koffie mok met lepel die kan bedrukt worden met een full color foto dus dan word het bedrukt met de sublimatie techniek. Het lepel is heel handig en heeft een eigen plekje bij het oor van de Koffie mok. Keramische Koffie mok met bijpassende lepel met een Inhoud 300 ml voor een prijs van 2.26 euro per stuk verpakt in wit kartonnen doosje. Meer infromatie over dit product klik hier

Heb je interesses in meer van onze bedrukte Koffie mok met logo klik dan hier voor al onze Koffie mok op onze website. Bekijk ook meer van onze bloggen

1 gedachte over “Koffie mok bedrukken

  1. Pingback: Koffiebekers in de spotlight - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een antwoord