Keycords 50 stuks

      Geen reacties op Keycords 50 stuks
Keycords 50 stuks

Bedrukken met een oplage van Keycords 50 stuks is mogelijk bij TBTB Relatiegeschenken. Bij ons vind je vertrouwde promotieartikelen voor scherpe prijzen, maar ook Eco keycords 50 stuks voor je klanten. Wil je meer weten over keycord bedrukken?

DE KEYCORDS DIE WE OP VOORRAAD HEBBEN KUNNEN AL VANAF 50 STUKS BESTELD WORDEN.

Bekijk onze keycords die te bestellen zijn vanaf 50 stuks>>

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0294 773002 of een e-mail te sturen naar verkoop@tbtb.nl. Ben je er al uit en wil je keycords bedrukken?

Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en zonder verplichtingen! Je hebt onmiddellijk een beeld van je ontwerp.

VOORDEEL

Het grote voordeel van een bedrukte lanyard als promotieartikel is dat de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor is het mogelijk uw logo op de juiste manier naar voren te laten komen. Uw naam of logo komt keer op keer in beeld doordat een keycord een echt gebruiksvoorwerp is. Een lanyard is een origineel relatiegeschenk en een opmerkelijke giveaway. We helpen u met de opmaak van uw keycord. Hierdoor komt uw logo het beste uit op de lanyard. Door de vele mogelijkheden wat betreft kleuren kunnen wij een prachtig reclame-item voor u produceren.

Materiaal keycords

De bedrukte lanyards zijn gemaakt van polyester. De lanyard heeft een licht geribbeld oppervlak. Dit in tegenstelling tot het full colour bedrukte lanyards, welke een gladder en zachter oppervlak hebben. 

ONBEDRUKTE LANYARDS

Bij TBTB Relatiegeschenken is het mogelijk om onbedrukte keycords uit voorraad te bestellen, deze zijn in een beperkt aantal kleuren beschikbaar. Bekijk daarvoor de onbedrukte lanyards uit voorraad. Deze zijn lager geprijsd en sneller leverbaar. Wilt u echter onbedrukte lanyards in een specifieke kleur bestellen? Kies dan op deze pagina voor bedrukte lanyards en zet het aantal drukkleuren op “geen”. 

Bent u op zoek naar een hippe keycord? laat ze maken door TBTB Relatiegeschenken

U kunt bij ons al Hippe keycords per stuk bestellen en custom hippe keycords vanaf 25 stuks en 500 stuks geheel custom made, eigen afmeting, eigen PMS kleur van keycord etc.

Geef een reactie