Kaasplanken graveren

      Geen reacties op Kaasplanken graveren
kaasplanken bedrukken

Bijna iedereen houdt van een lekkere snack tijdens het kijken van een film of een gezellige borrel met vrienden. Daarom is een kaasplankje op tafel voor bijna elke gelegenheid een enorme hit. Je zou er misschien niet zo snel aan denken, maar als je op zoek bent naar een kaasplankje, dan zijn er genoeg verschillende mogelijkheden. Wij van tbtb zijn gespecialiseerd in het graveren van vele verschillende relatiegeschenken, het is zeker weten ook mogelijk om kaasplanken te graveren bij ons. We bieden ook kaasplanken aan met bestek.

Kaasplanken Relatiegeschenk

Kaasplanken zijn geweldige promotieartikelen. Wij kunnen uw eigen logo, bedrijfsnaam of slogan graveren. Kaasplanken zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat u altijd de juiste kaasplanken kunt vinden die bij uw relaties passen. Op die manier zullen ontvangers uw merk onthouden elke keer als ze genieten van hun kaasplanken graveren.

Kaasplanken bedrukken

Duurzame kaasplanken graveren

Wij van tbtb vinden het ontzettend belangrijk om duurzame producten aan te bieden. De invloed van de mensheid op de planeet groeit. De energie of grondstoffen die we gebruiken zijn niet oneindig en beginnen op te raken. Het is belangrijk dat we meer nadenken over deze bronnen, en daarmee onze planeet. Duurzame producten zorgen ervoor dat we de planeet minder belasten. Ze gaan namelijk langer mee en zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Ze zijn meestal ook recyclebaar, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Daarom bieden we van tbtb ook duurzame kaasplanken aan, deze kaasplanken graveren kun je ook bedrukken.

Voor meer van onze blogs bekijk dan onze blogpagina

Geef een reactie