Hou het classic met Moleskine

      Geen reacties op Hou het classic met Moleskine
Hou het classic met Moleskine bedrukken met logo

Hou het classic met Moleskine. Bij Moleskine geloven ze in de tijdloze kracht van het handschrift als een onmisbare uitdrukking van de menselijke beschaving, een krachtige daad om het menselijk genie te ontketenen en de ontwikkeling en het delen van geletterdheid en kennis te bevorderen. Handschrift is zowel algemeen als diep persoonlijk. Het is een doordachte manier om je ware zelf uit te drukken en met anderen in contact te komen op een zeer intieme maar algemeen toegankelijke manier. Speciaal voor jou hebben we enkele van onze favoriete Moleskine producten op een rijtje gezet.

Klassieke notitieboeken

Wist je dat handschrift de hersenen meer activeert dan typen op een toetsenbord? Daarom is het altijd een goed idee om een notitieboekje te gebruiken om te brainstormen voor nieuwe ideeën. En wat is een beter notitieboek dan het originele notitieboek van Moleskine!

Bekijk de klassieke notitieboeken op onze website

Planners

Een planner is de plaats bij uitstek om alles in je leven bij te houden. Noteer plannen en gebeurtenissen, deadlines en taken. Je planner onthoudt alles wat belangrijk is, zodat je dat niet hoeft te doen. Moleskine biedt verschillende lay-outs om aan verschillende behoeften te voldoen. Van dagelijkse tot wekelijkse overzichten, harde of zachte kaft, vind de juiste Moleskine Planner voor je. Bekijk de planners op onze website

Hou het classic met alle Moleskine-producten!

Geef een reactie