Hoge kwaliteitspennen van Parker

      Geen reacties op Hoge kwaliteitspennen van Parker
Hoge kwaliteitspennen van Parker

Welkom in de wereld van de hoge kwaliteit pennen van Parker. Met jarenlange ervaring en vernieuwing heeft Parkers streven naar kwaliteit ervoor gezorgd dat elke pen de beste schrijfervaring oplevert. Alleen een Parker verbetert en verdiept uw denkvermogen, zodat je je volledige potentieel kan bereiken. Voor betere eerste gedachten, betere laatste concepten en beter denken heb je niet alleen een pen nodig, maar ook een Parker. Speciaal voor je hebben we enkele van onze favoriete Parker stijlen uitgelicht. De hoge kwaliteitspennen van parker

Nieuw! de hoge kwaliteit pennen van Parker IM creativiteit opnieuw gedefinieerd

De moderne, elegante en professionele Parker IM is een pen die je overal mee naartoe neemt. Een drukknopmechanisme zorgt voor een soepele, eenhandige actie, voor een betrouwbare schrijfervaring. De pen is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. De moderne, taps toelopende vorm in combinatie met de veelzijdige aantrekkingskracht van metaal zorgt voor een moderne stijl. De hoge kwaliteitspennen van parker.

bekijk de Parker IM op de website van TBTB

Nieuw! Urban: de regels herschrijven

Urban’s dynamisch gebogen ontwerp bieden ook een gedurfde moderne look die durft op te vallen. Met zijn gedurfde en unieke vorm brengt de in het oog springende Urban Parker op een verbluffend nieuw terrein. Dankzij de Quinkflow® technologie schrijft deze pen soepeler, schoner en consistenter.

bekijk de urban pen op de TBTB website

Jotter originals: originelen sinds ’54

Jotter Originals combineren het kenmerkende silhouet van Jotter en de iconische Parker pijlclip met throwback stijlen die inspireren tot nieuwe ideeën. De roestvrijstalen dop en de kleurrijke schachten in een reeks levendige kleuren geven een retro tintje aan jouw schrijfwerk. Bovendien zijn Jotter Originals gemaakt met het oog op duurzaamheid. Elke Jotter is ook navulbaar met Parker Quinkflow®-vullingen voor een gladder, schoner en netter handschrift.

Jotter core: uw constante metgezel

Jotter is perfect voor wie onderweg een pen nodig heeft en van eenvoudige, maar coole accessoires houdt. De iconische vorm van de roestvrijstalen behuizing en dop zorgt voor een vleugje alledaagse elegantie. Het unieke mechanische ontwerp van de Jotter punt maakt gebruik van een twee-tal ontwerp dat wrijving vermindert tijdens het schrijven, en zorgt voor soepeler, schoner, en veel netter schrijven.

Bekijk hier alle pennen van parker

Geef een reactie