Elektronica bedrukken

      Geen reacties op Elektronica bedrukken
Elektronica bedrukken

Elektronica in de spotlight

Elektronische artikelen zijn populaire artikelen om cadeau te doen aan partners of klanten. De artikelen kunnen bedrukt worden in verschillende druktechnieken, om het product nog speciale te maken! Als u op zoek bent naar bedrukbare elektronische artikelen, bent u hier aan het juiste adres. Elektronica bedrukken doe je bij TBTB!

Speaker bamboe vierkant 3W

Natuurlijke bamboe luidspreker met een vermogen van 3W. De speelduur van de speaker bedraagt maar liefst drie uur. inclusief sfeerlicht en een siliconen onderkant.

KOPTELEFOON ANC (ACTIVE NOISE CANCELLING)

Deze koptelefoon bevat ANC (Actieve Noise Cancelling), oftewel actieve ruisonderdrukking. Dit houdt de muziek kristalhelder en elimineert externe ruis waardoor er geen last is van omgevingsgeluid. De over-ear koptelefoon heeft een hoog draagcomfort doordat de kussens volledig over de oren vallen. Door het kan de koptelefoon de hele dag gedragen worden. Koptelefoon is draadloos, maar wordt geleverd inclusief 3,5 mm jack audio kabel. Komt in een geschenkverpakking.

POWERBANK ELITE 16.000MAH

Deze powerbank uit de ‘Elite’ serie is de uitvoering met een capaciteit van 16.000 mAh. Dit compacte ontwerp is uitermate geschikt voor het on-the-go opladen van mobiele apparaten wanneer deze leeg zijn. De powerbank bevat twee USB-A poorten en een Type-C poort, zodat de powerbank voor meer soorten oplaadkabels geschikt is.

Interesse in onze elektronica ? klik dan hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een reactie