Een gebalanceerde lifestyle

      1 reactie op Een gebalanceerde lifestyle
Een gebalanceerde lifestyle

Gezond eten, sporten, gehydrateerd blijven en een goede nachtrust krijgen zijn sleutelfactoren voor een gebalanceerde lifestyle. Om een ​​bewuste keuze te maken hebben we een selectie van artikelen in verschillende materialen om je te helpen met deze gebalanceerde lifestyle.

Pesto vijzel

De pesto vijzel is een vijzel gemaakt van bamboe waarmee u heerlijke pesto kunt bereiden. Maar ook maalt het kruiden tot poeder, plet het ket knoflook, gember of chilipepers.

STORIE – Set van 3 voedsel opbergdozen

Set van 3 voedselbewaarder of lunchboxen van PP kunststof. Bewaar restjes van het avondeten of houd je lunch vers in deze 3 PP bakjes. De opbergdozen zijn perfect mee te nemen naar je werk, school en sportactiviteiten zodat je geen reden meer hebt om te snacken in de cafetaria of snackbar. Is verkrijgbaar in de inhouden: 3250 ml, 1000 ml en 550 ml.

hoelahoep

Afneembare en verstelbare hoelahoep gepresenteerd in RPET-etui. Een erg leuke en effectieve work-out om calorieën te verbranden en je te helpen met een gebalanceerde lifestyle. De hoelahoep is aanpasbaar tot een diameter van 95 cm.

Kijk voor meer sportartikelen op onze website

1 gedachte over “Een gebalanceerde lifestyle

  1. Pingback: Nieuwe lunchbox bedrukken van mepal - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie