Duurzame pennen bedrukken

      Geen reacties op Duurzame pennen bedrukken

TopEarth pennen in de spotlight!

80% van de bevolking schrijft dagelijks met een bedrukte balpennen. En hoe milieuvriendelijk zal het zijn als u kiest voor een pen die is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Onze pennen worden gemaakt van grondstoffen zoals R-PET, karton, maïszetmeel of hout.

Balpen R-PET – LT87547

Ook deze transparante bedrukte balpennen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een verantwoorde keuze in transparante kleuren. De pen bevat een kunststof blauwschrijvende X20 vulling.

Balpen R-PET – LT87553

Deze transparante bedrukte balpennen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een verantwoorde keuze in veel vrolijke kleuren. Blauwschrijvend.

Balpen New York bamboe met stylus – LT87285

Ook deze bedrukte balpennen zijn van bamboe materiaal met gemetalliseerde drukker en punt en metalen clip. De pen bevat een gekleurde stylus om een touchscreen te bedienen. De pen bevat een blauwschrijvende jumbo vulling.

Balpen bamboe en tarwestro met stylus – LT87282

Bedrukte balpennen zijn gemaakt van bamboe. De punt, drukker, clip en de ringen op de houder zijn gemaakt van tarwestro. Op de drukker zit een gekleurde stylus voor het bedienen van smartphone beeldschermen. Een verantwoord en leuk promotioneel artikel om weg te geven. Inclusief blauwschrijvende Jumbo vulling.

Benieuwd naar onze pennen? Bekijk dan hier meer op onze website.

Bekijk hier meer van onze blogs.

Geef een antwoord