Duurzame kerstpakketten

      Geen reacties op Duurzame kerstpakketten
Duurzame kerstpakketten

Of het nu voor vrienden, familielid, medewerkers, klanten of zakenpartners is, een duurzaam kerstpakket is een leuke manier om iemand te bedanken en goede wensen te sturen voor de fijne kerstdagen. dit is een jaarlijkse traditie die soms voor stress kan zorgen. Want hoe blijf je elk jaar origineel? We helpen je graag met het uitkiezen van de ideale duurzame kerstpakketten.

Bedrukte duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten, weggeefacties en cadeaus aan het einde van het jaar vallen in veel landen in december. Dat zal zo blijven. Wat wel verandert is vorm en inhoud. Zo kunnen de traditionele duurzame kerstpakketten worden bedrukt en gevuld met een waardebon of een bijzonder bedrukte cadeautjes. Of de verpakking wordt gevuld met bijzondere, duurzame bedrukte producten. Voor beide pakketten kunt u bij ons terecht. Een bijzonder kerstcadeau zoals de bedrukte Scavi & Ray wijn set is niet alleen leuk, maar ook leuk om als cadeautje aan je kerstpakket toe te voegen, net zoals: Bijvoorbeeld een onweerstaanbare bedrukte Kerstblik luxe koekjes of een uniek bedrukte Chocolade winter bouwpakket die je in elkaar kan zetten en/of kan eten.

Duurzame kerstpakketten voor medewerkers en zakenpartners

Kerstpakketten en cadeaus aan het einde van het jaar horen bij het zakenleven. Toch kan het best lastig zijn om elk jaar met iets origineels te komen. In ons assortiment vindt u daarom pakketten en producten voor mooie, duurzame kerstpakketten en cadeaus die uw medewerkers en zakenpartners op een positieve manier verrassen. Een cadeau dat je zelf kunt samenstellen en er je logo, tekst of boodschap naar keus op kunt laten drukken. Duik in onze pagina met leuke kerstpakketten en laat je verrassen door mooie cadeaus en cadeaupakketten in alle prijsklassen.

Scavi & Ray wijn set bedrukken

Sinds enkele jaren is de prosecco een begrip in Nederland. Als aperitief, een heerlijk verfrissende versnapering op een zonnig terras of juist s `avonds bij de open haard! Prosecco Frizzante in zijn heerlijke fruitige, frisse vorm. Natuurlijk gemaakt van de Proseccodruif met fruittonen zoals abrikoos en perzik wat zich uit in een heerlijk lange afdronk met een crèmig mondgevoel. Ooit droomden Joe Scavi en Carluccio Ray er van om nog eenmaal terug te keren naar hun Italiaanse roots om ook prosecco te maken. Vandaag de dag hoort Scavi & Ray tot de allerbeste Prosecco Frizzante producenten uit het gebied.

INHOUD: • Speciaal ontworpen luxe Giftbox • Twee sierlijke Champagneflûtes • Scavi & Ray Prosecco Frizzante, 20 cl.

Duurzame kerstpakketten

Gouden kerstpakket bedrukken

Even lekker wegdromen met dit gouden kerstpakket gevuld met zoete lekkernijen. Een flesje frisse appelsap, lekkere truffels, een koekje, marshmallows en een lekkere reep chocolade. Even tijd voor uzelf! Dit pakket bevat geen alcohol.

INHOUD: • Sparkling appelsap, 330 ml • Amandelkransen, 110 gr. • Truffels karamel & zeezout, 100 gr. • Maître Truffout Cappuccino chocolade, 100 gr. • Karamelsticks, 50 gr. • Marshmallows, 150 gr. • Verpakt in een bijpassende geschenkdoos.

Gouden kerstpakket bedrukken

Voor meer informatie en producten van onze kerstpakketten.

Geef een reactie