Duurzame drinkflessen bedrukken

      Geen reacties op Duurzame drinkflessen bedrukken
duurzame drinkflessen

WoW! Herbruikbare, slanke waterfles gemaakt van suikerriet afval. 

De fles heeft een bamboe schroefdop. Beide planten, zowel de suikerrietplant als bamboe plant, halen C02 uit de lucht tijdens hun groei. De fles is een goed alternatief voor de plastic fles. Positieve bijkomstigheid: je ruikt en proeft geen plastic als je uit deze duurzame fles drinkt. Door voor dit model te kiezen draag je een steentje bij om het broeikaseffect tegen te gaan en de vervuiling van ons milieu te verminderen. Inhoud 500 ml. Made in Europe.

Duurzaamheid

Elke minuut belandt er een hele autolading (!) plastic in de oceaan. Plastic is een grote boosdoener voor het milieu, want het gaat niet dood. Het valt hoogstens uiteen in kleinere deeltjes, wat leidt tot een plasticsoep in de oceaan. We blijven echter allemaal plastic drinkflessen in bulk kopen. Ook wij begaan deze zonde in het bedrijfsleven en gebruiken veel plastic. duurzame drinkflessen, koffie- of waterglazen, blenders, enz. Zet dus de eerste stap richting duurzaamheid en laat zien dat jouw bedrijf milieubewust is.

Relatiegeschenk

Verras uw klanten, relaties en medewerkers met een duurzame bidon met uw logo erop gedrukt. Zo worden er minder plastic flessen gekocht en gebruikt, komt er minder plastic in de oceaan terecht, waar vissen en schildpadden blij van worden. Mocht dit alles je nog niet overtuigen, bedenk dan dat ook wij mensen gebaat zijn bij minder plastic in de zee. Het vervangt wegwerpplastic en heeft een lange levensduur. Als je je duurzame drinkflessen beu bent (wat we ons niet kunnen voorstellen), kan deze 100% worden gerecycled

Bekijk meer op onze website, klik hier

Meer van zulke blogs? klik hier

Geef een antwoord