Duurzame drinkflessen bedrukken

      Geen reacties op Duurzame drinkflessen bedrukken
Duurzame drinkflessen bedrukken

WoW! Herbruikbare, slanke waterfles gemaakt van suikerriet afval. 

Één van de duurzame drinkflessen heeft een bamboe schroefdop. Beide planten, zowel de suikerrietplant als bamboeplant, halen C02 uit de lucht tijdens hun groei. De duurzame drinkfles is een goed alternatief voor de plastic fles. Positieve bijkomstigheid: je ruikt en proeft geen plastic als je uit deze duurzame drinkfles drinkt. Door voor dit model te kiezen draag je een steentje bij om het broeikaseffect tegen te gaan en de vervuiling van ons milieu te verminderen. De Duurzame drinkflessen zijn daarom ook voor het milieu erg hard nodig. De inhoud van deze fles is 500 ml. Made in Europe.

Duurzaam milieu

Elke minuut belandt er een hele autolading (!) plastic in de oceaan. Plastic is een grote boosdoener voor het milieu, want het gaat niet dood. Het valt hoogstens uiteen in kleinere deeltjes, wat leidt tot een plasticsoep in de oceaan. We blijven echter allemaal plastic drinkflessen in bulk kopen. Ook we begaan deze zonde in het bedrijfsleven en gebruiken veel plastic. duurzame drinkflessen, koffie- of waterglazen, blenders, enz. Zet dus de eerste stap richting een duurzaam milieu en laat zien dat je bedrijf milieubewust is met een duurzame drinkfles met je logo slogan of tekst erop.

Duurzame drinkflessen

Verras uw klanten, relaties en medewerkers met een duurzame bidon met uw logo erop gedrukt. Op deze manier worden er minder plastic flessen gekocht en gebruikt, komt er minder plastic in de oceaan terecht, waar vissen en schildpadden blij van worden. Mocht dit alles je nog niet overtuigen, bedenk dan dat ook we mensen gebaat zijn bij minder plastic in de zee. Het vervangt wegwerpplastic en heeft een lange levensduur. Als je je duurzame drinkflessen beu bent (wat we ons niet kunnen voorstellen), kan deze 100% worden gerecycled.

Bekijk voor meer van zulke blogs op de blog

Geef een reactie