Drinkbidons bedrukken

      Geen reacties op Drinkbidons bedrukken
Drinkbidons bedrukken

We hebben onze Drinkbidons collectie uitgebreid met twee nieuwe bidons. De bidons zijn op basis van ons ontwerp geproduceerd in Europa. De drinkbidons zijn 100% lekvrij en door het soft-squeeze materiaal is er eenvoudig in te knijpen. Doordat de bidons een grote oppervlakte hebben zijn ze mooi rondom te bedrukken in full colour fotokwaliteit. 

Nieuwe drinkbidons!

We hebben twee formaten bidons in 500ML en in 750ML. De drinkbidons hebben beide een gekleurde rand, dit is erg handig voor bijvoorbeeld voetbalteams. De 500ML drinkbidon heeft naast de gekleurde rand ook een matchend koort dat voorzien kan worden door doming. Hier kan bijvoorbeeld een logo, bericht naar keus of een rugnummer op geplaatst worden. 

Benieuwd naar hoe de drinkbidons eruit zien? Bekijk ze dan hieronder of bezoek onze website.

Drinkbidons met logo

Drinkbidons met logo zijn altijd een verfrissende oplossing voor sporters. Ook op foto’s van sporters komen vaak bedrukte bidons voor. Steeds meer mensen letten op hun gezondheid en nu in het bedrijfsleven maken veel mensen zich zorgen over hun gezondheid. Daarom zorgt het bedrukken van de bidons voor een hoge dekking en wanneer uw bedrukte flessen gewaardeerd worden, zullen ze zeker worden gebruikt. Voor een hoge ROI (return on investment) zou je (als sportbedrijf natuurlijk) kunnen overwegen om een ​​bidon te bedrukken.

Design sportbidon

De bidon is BPA-vrij, 100% lekvrij en door het soft-squeeze materiaal eenvoudig in te knijpen. De bidon is groot rondom te drukken, zelfs in full-colour fotokwaliteit. Inclusief strap om de bidon eenvoudig mee te dragen.

Sportbidons

In Europa geproduceerde sportbidons met een TBTB design. De bidon is 100% lekvrij en door het soft-squeeze materiaal eenvoudig in te knijpen. De bidon is groot rondom te drukken, zelfs in full colour fotokwaliteit. BPA vrij.

Voor meer van zulke blogs

bent u geïnteresseerd in meer drinkbidons

Geef een reactie