Draadloze autolader

      Geen reacties op Draadloze autolader
Draadloze autolader bedrukken

Draadloze oplader auto

Hybride werkmodellen zijn hier om te blijven en Tekiō is het merk dat tech oplossingen biedt voor elke soort werkomgeving. Dit veelzijdige nieuwe merk bestaat uit moderne toepassingen van consumententechnologie om aan de behoeften van de huidige consument te voldoen. Neem onze Magclick serie die draadloos oplaadt die milieuvriendelijke optie is met een stijlvolle vormgeving. Wanneer je onderweg bent werkt onze Tekiō series bieden producten die je ervaring en productiviteit op de weg verhogen terwijl je rijdt, waar je ook bent.

Autolader bedrukken

Bij TBTB kun je je draadloze autolader bedrukken. Wilt u draadloze autoladers bedrukken om uw bedrijf te promoten en te helpen? Het bedrukken van autoladers is een goed idee en nuttig voor gebruikers, maar dat wordt altijd wel gewaardeerd als een geschenk. U kunt draadloze autoladers bedrukken en doneren aan potentiële klanten om uw business te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en medewerkers om hen te bedanken voor hun inzet.

Magclick serie

De ideale draadloze autolader voor iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro MAX. Met de geïntegreerde magneten kan het apparaat eenvoudig op de oplader worden geplaatst en blijft het stevig vastzitten. De oplader kan 360 graden worden gedraaid voor elke kijkhoek. Max 10 W draadloze output voor snel opladen. Wordt geleverd met een extra metalen ring met dubbele tape om het item compatibel te maken met elke andere smartphone die draadloos kan worden opgeladen. Geleverd in een geschenkverpakking van kraftpapier met een kleurrijke sticker.

Heb je interesse in deze draadloze autolader klik dan hier

Bekijk hier ook meer van onze bloggen.

Geef een reactie