Dag van de zorg

      Geen reacties op Dag van de zorg

De zorgdag

12 mei is de Dag van de Zorg. Ben je hier klaar voor? Op de dag van de zorg geven veel werkgevers hun werknemers een geschenk voor hun harde werk. Werkgevers bieden hun werknemers dan een geschenk aan. Bij TBTB kunt u uw geschenk laten bedrukken met logo of tekst. Om u te inspireren ziet u een greep uit ons assortiment. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of onze andere producten die wij te bieden hebben? Neem dan contact op met uw gebruikelijke contactpersoon.

Mok subli Oslo 300ml

Grote aardewerk mok. Middels sublimatie druktechniek groot rondom en zelfs in fotokwaliteit te bedrukken. Gebruik deze mok voor een geschenk bij de dag van de zorg.

Pepermuntdoos hart

Pepermuntdoos in de vorm van een hart. In transparant rood of hardcolour wit. Inhoud: circa zeven gram suikervrije pepermuntjes. Een goeie geschenk voor de dag van de zorg.

Thermofles Swing 500ml

Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde thermofles. De 100% lekvrije fles wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Door het vacuüm tussen de wanden blijven dranken langer op temperatuur. Dranken blijven tenminste 12 uur warm of 24 uur koud.

Interesse in onze producten van de dag van de zorg ? Klik hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een antwoord