Brievenbus geschenken het ideale geschenk

      Geen reacties op Brievenbus geschenken het ideale geschenk
Brievenbus geschenken bedrukken met logo het ideale geschenk

Brievenbus geschenken zijn het ideale cadeau om te geven aan uw geliefde, vrienden of zakenpartners. Zo is het bij tbtb te personaliseren door middel van een eigen tekst, boodschap of logo. We hebben brievenbus borrelpakketten voor elk budget en voor alle wensen. Ons team helpt je graag met het samenstellen van je attenties.

Hieronder enkele leuke brievenbus geschenken producten.

Time to relax pakket

Het time to relax pakket is een ideaal geschenk om cadeau te geven aan een van uw werknemer, vrienden of geliefde. Doormiddel hiervan laat je ze zien toch echt om ze te geven. De inhoud van dit pakket bevat: Zakje M&M’s peanuts, Time out koekje en 2 zakjes Lipton relax rooibos thee.

Stay fresh-pakket

Heerlijk geschenk om weg te geven. Gevuld met pepermunt, hoe de ontvanger het cadeau opvat kan natuurlijk verschillen, maar het geschenk zal altijd een glimlach op iemand gezicht zetten. De inhoud van dit pakket bevat: Rol King pepermunt, reageerbuisje en mini jar gevuld met miniminst en een compliment blister.

GO LIONS brievenbusdoosje

Dit postgeschikte doosje met heerlijke chocolade repen en een pakje chips, is het perfecte cadeau om weg te geven tijdens de oranje sfeer. Het WK komt eraan en dan kan dit niet ontbreken! De inhoud bevat: Verkade chocolade karamel-zeezout reep, Dorito’s bits en een lion reep.

Meer Brievenbus geschenken!

Bekijk op onze TBTB website meer brievenbus geschenken en meer!

Bekijk hier onze andere blogs.

Geef een reactie