Bewuste collectie

      Geen reacties op Bewuste collectie
Milieubewuste Tassen bedrukken

Een bewuste collectie

Laat zien dat je om het milieu geeft door bewuste producten te kiezen die zijn gemaakt van duurzamere materialen. Maar voor de meeste producten is er een duurzamer alternatief. Kies dus voor een duurzame oplossing gemaakt van bamboe, graspapier, RPET en meer. Met onze nieuwe collectie.

Maak een bewuste keuze

Het kiezen voor duurzamere materialen is een onmisbare factor geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe bewuste collectie. Ook zijn alle items op een speciale manier geproduceerd en voldoen ze aan de eisen volgens de wet- en regelgeving van de EU. Bovendien zijn de producten goed geconstrueerd, getest en geproduceerd met veilige materialen. Verder bieden we het perfecte gepersonaliseerde geschenk.
Met onze Bewuste Promoties collectie creëren we een positieve invloed voor iedereen in onze waardeketen met duurzame en functionele producten.

BRANCA – Dubbelwandige drinkfles

Dubbelwandige vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen waterfles met een bamboe deksel en extra theezeef. Deze fles houdt je favoriete warme dranken zoals koffie, thee of warme chocolademelk warm.

BRANCA - Dubbelwandige drinkfles 350ml

Panda bag

Trekkoord rugtas gemaakt van gerecycled katoen met natuurlijke koorden. Trekkoord tassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik om je spullen mee te nemen naar het werk, school of de sportschool.

TEMPLE – Lunchbox set

Set van 3 roestvrijstalen lunch-/ bewaarboxen met katoenen koeltas met klittenbandsluiting. Neem je lunch mee naar je werk of waar je ook bent met deze drie rond gevormde lunchboxen.

TEMPLE - Lunchbox set

Interesse in onze bewuste collectie? klik dan hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een reactie