Bedrukte mokken

      1 reactie op Bedrukte mokken

De bedrukte mokken met logo blijven een van de meest populaire geschenken. Zeker in de bedrijfswereld. Veel winkels hebben hun eigen bedrukte mokken met vrolijke zinnen, iconen of afbeeldingen erop. Lage prijs, grote impact. Kies jij de juiste bedrukte mok? Dan tovert de ontvanger ongetwijfeld een glimlach op zijn of haar gezicht.

Koffiemok bedrukken

In Nederland houden we ervan: een kopje koffie. Het is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Of we nu voor het ontbijt, tussen het avondeten of na het eten “een kopje koffie zetten”; bijna iedereen drinkt dagelijks een kopje koffie. Daarom zijn bedrukte mokken met logo een van de meest populaire relatiegeschenken. Je kunt deze mokken zowel op kantoor als thuis gebruiken.

Dit is 1 van de bedrukte mokken met die wij bieden op onze website dit is een porseleinen witte Mok met een groot oor.het is heel leuk om een foto te zetten op een mok zodat je een leuke sfeer weg geeft deze mok gaat voor een prijs van 2,51 euro van per stuk het beste is om een grote hoeveelheid te bestellen dus haal jou mok! klik hier om jou leuk gepersonaliseerde bedrukte mokken met logo te bestellen. Met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

Mok met foto bedrukken

Dit is een mok met lepel die kan bedrukt worden met een full color foto dus dan word het bedrukt met de sublimatie techniek. Het lepel is heel handig en heeft een eigen plekje bij het oor van de mok. Keramische koffiemok met bijpassende lepel met een Inhoud 300 ml voor een prijs van 2.26 euro per stuk verpakt in wit kartonnen doosje. Meer infromatie over dit product klik hier

Heb je interesses in meer van onze bedrukte mokken met logo klik dan hier voor al onze mokken op onze website. Bekijk ook meer van onze bloggen

1 gedachte over “Bedrukte mokken

  1. Pingback: Koffiebekers in de spotlight - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een antwoord