Beanies bedrukken

      Geen reacties op Beanies bedrukken

Of het nu voor de lente, zomer, herfst of winter is, beanies bedrukken met logo zijn er voor elk seizoen als promotieartikel. Kies je voor beanies te bedrukken met een logo, dan loopt het aanbod uiteen van beanies, petten tot fleece mutsen. Trouwens we borduren beanies ook voor de zomer. Kies afhankelijk van het seizoen, een geschikte bedrukte beanie. Op maat gemaakte beanies bedrukken is ook perfect voor het gebruiken van beanies als giveaway!

Beanies met logo als reclamemateriaal

Als u beanies met een logo draagt, weet u zeker dat u goed in het openbaar verschijnt. Veel mensen dragen dagelijks promotionele beanies met logo, petten met logo of hoedje met logo op drukke straten, transport of andere populaire plaatsen. Ze zijn vooral dankbaar voor een mooie hoofdbedekking bij weersomstandigheden zoals regen, storm en sneeuw. Relatiegeschenken zoals mutsen en petten met logo daarentegen brengen positieve gedachten over de zomerzon en feestdagen. Als promotionele petten met logo of beanies met logo op bedrukte werkkleding staat dan wordt het goed en mooi showcase en zullen er veel klanten deze reclame bijlage te zien krijgen.

Promotionele beanies als werkkleding

Promotionele Beanies bedrukken met logo scoren punten bij klanten, medewerkers en clubleden. Als bedrijf kunt u warme beanies laten bedrukken om uw medewerkers uit te rusten voor buiten en binnenactiviteiten. Klanten waarderen beanies of petten met een print ook als comfortabele hoofddeksels in hun vrije tijd. Overdag maken beanies of andere petten met reclame vaak deel uit van de basisuitrusting van de leden. Veel promotionele Beanies zijn winter promotieartikelen omdat ze gemaakt zijn van warme materialen zoals fleece of acryl. Maar hoeden zijn ook in andere seizoenen zoals de lente of de herfst een goed reclamemedium. Gebruik in de zomer de klassieke mutsen of een andere promotionele pet als giveaway.

Beanies bedrukken

Luxe beanies bedrukken

Of het nu regent in de lente, zonneschijn in de zomer, storm in de herfst of sneeuwval in de winter, luxe beanies komen in elk seizoen van pas. Veel beanies fungeren als bescherming tegen kou, nattigheid en wind. Daarom kun je nu luxe beanies bedrukken zoals de Luxury cable hats, Luxury beanies with Teddy lining, heavy knitted Pumpkin hats, Luxury LED beanies with brim en nog veel meer.

Beanies bedrukken

Voor meer informatie en producten van onze mutsen.

Voor meer van onze blogs bekijk dan onze blog.

Geef een reactie