Bbq producten

      Geen reacties op Bbq producten
Bbq producten

Bij ons is van alles mogelijk. Van barbecue gereedschap tot wijnkoeler, alles om er een compleet verzorgde barbecue van te maken. bbq producten.

Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt, benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan onze website of neem contact op met je vaste contactpersoon. We helpen je graag verder.

BBQ schort en want bedrukken

Stoer schort in zware kwaliteit met PU lederen vak en bijpassende dikke gewatteerde ovenwant. Verpakt in geschenkverpakking. Ook bij dit product krijg je een mooie geschenkverpakking die je altijd weer eens een keer kan gebruiken.

BBQ gereedschapsset hout bedrukken

Driedelige metalen barbecue gereedschap set met houten handvatten bestaande uit een tang, vleesvork en spatel. (bbq producten) De spatel heeft ook een geïntegreerde flesopener. Alle delen zijn gemakkelijk op of aan de barbecue te hangen.

Draagbare barbecue bedrukken

Lichtgewicht draagbare barbecue in een buis, eenvoudig weg te stoppen in een rugzak voor een meerdaagse hike of voor een picknick in het park. Alle onderdelen passen in een buis en de barbecue kan zonder gereedschap opgezet worden. bbq deze bbq producten wordt geleverd in een geschenkverpakking met handleiding.

Ben je geïnteresseerd in meer van onze producten klik dan hier

Geef een reactie