#SAMENSTERK

      Geen reacties op #SAMENSTERK
#SAMENSTERK

Het coronavirus heeft inmiddels een grote impact op heel Nederland. Dagelijks worden meer en meer mensen besmet met het virus en ook het aantal doden loopt op. Het virus eist alle aandacht van de Nederlandse zorginstellingen en andere hulporganisaties. Tijd om samen in actie te komen!

Met de herkenbare oranje armbandjes van #samensterk delen we de boodschap dat we met heel Nederland strijden tegen het coronavirus. Daarnaast ondersteunen we met dit initiatief één van de grootste hulporganisaties van Nederland en partner van ons: het Rode Kruis. Het Rode Kruis komt op talloze manieren in actie tegen het coronavirus. Onder andere door ondersteuning aan GGD’s en ziekenhuizen te bieden, met de Rode Kruis Hulplijn en door centraal beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen in te zamelen.

Het initiatief van deze actie komt voort uit de vraag die TBTB zichzelf stelde bij het ontstaan van de Corona crisis: hoe kunnen wij als promotionele groothandel een significante bijdrage leveren in de strijd tegen Corona? Het antwoord hierop luidt: door samen te werken, te verbinden en het hart te volgen in een ‘out-of-the-box’ manier van denken.

Samen met elkaar, met u en met uw naasten willen we een significante bijdrage leveren door het Rode Kruis te steunen in de fantastische hulp die ze dag in, dag uit realiseren. We hebben gewoonweg iedereen nodig om een vuist te kunnen maken tegen dit virus!

Het armbandje staat voor zoveel meer dan alleen de tekst ‘#samensterk samen tegen corona’. Het staat voor saamhorigheid, verbinding, samen verantwoordelijkheid nemen, eenheid, het goede doen en elkaar steunen in deze periode!

De armbandjes zijn al te koop voor het symbolische bedrag van € 1,- per stuk(incl. btw). Ieder armbandje zorgt voor een donatie van € 0,25 aan het Rode Kruis!

Wie het bandje draagt of uitdeelt doet mee aan de strijd tegen het coronavirus en samen laten we zien dat niemand er alleen voor staat! De kleur oranje staat natuurlijk symbool voor Nederland; we dragen het samen. Via de website www.hashtagsamensterk.nl kunt u meestrijden.

Bron: By PromZ 

Geef een reactie