Milieubewuste Tassen bedrukken

      2 reacties op Milieubewuste Tassen bedrukken

En selectie van Milieubewuste Tassen bedrukken om mee te nemen naar de winkel. Iedere keer dat we iets kopen, ontvangen we doorgaans een plastic tas bij aankoop. De miljoenen tassen die we per ieder jaar weggooien zijn een geldverspilling en ze vervuilen de grond en de oceanen. Vandaar onze suggestie: wanneer u gaat winkelen, aanvaard geen plastic tas, maar neem uw eigen tas mee. De aarde zal er dankbaar om zijn.
Bekijk de jutte tassen

Ze zijn er in alle soorten en kleuren, maten en materialen. De Milieubewuste Tassen bedrukken. Natuurlijk zijn ze hier ook verkrijgbaar, duurzaam geproduceerd en geschikt voor alle grote en kleine dingen in het leven. Voor lippenstift, voor de iPad, om aan te trekken, voor inpluggen, voor mannen of voor vrouwen, voor volwassenen, voor kinderen, voor jezelf, voor je hond, voor anderen en vooral voor een betere wereld.

DUURZAME TASSEN VOOR IEDEREEN!

Sommige tassen zijn het resultaat van een upcycling- of recyclingproces, andere zijn gemaakt van biologisch katoen of zijn bijzonder eerlijk en sociaal gemaakt. Ze zijn gemaakt van stof, leer, metaal, vilt of H2o, zelfs zakken. Veel van onze dealers hebben al het GOTS – keurmerk (Global Organic Textile Standard) gekregen. U bent dus toegewijd aan transparante productiemethoden, de vermindering of eliminatie van chemicaliën en uniforme normen voor de vergoeding van producenten.

U kunt op onze website altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte luxe tassen, waaronder de outdoor tassen, die volledig naar uw wensen te bedrukken zijn. Voor meer informatie over de modellen en mogelijkheden kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met ons; we beantwoorden uw vragen graag en zijn u graag van dienst om de perfecte tas te creëren. Onze contactmogelijkheden zijn:

E-mail verkoop@tbtb.nl

Telefoonnummer 0294 760 000 (op kantooruren)

STEEK IN UW ZAK – DIT ADVERTENTIEMATERIAAL IS ABSOLUUT DRAAGBAAR

Alle soorten tassen zijn de perfecte weggever, het perfecte advertentiemedium.

Tassen Groothandel

2 gedachten over “Milieubewuste Tassen bedrukken

  1. Pingback: Tassen Groothandel - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: Goedkope Tassen - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie