TBTB | Duurzame collectie

      1 reactie op TBTB | Duurzame collectie

Een duurzaam collectie

Laat zien dat je geeft om het milieu door te kiezen voor geschenken van duurzamere materialen. Maar Voor de meeste producten is een duurzamer alternatief beschikbaar. Kies dus voor een duurzame oplossing gemaakt van bamboe, graspapier, RPET en nog veel meer.

Maak een duurzame keuze

Het kiezen voor duurzamere materialen is een essentiële factor geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe collectie. Ook zijn alle items op een verantwoorde manier geproduceerd en voldoen ze aan de eisen volgens de wet- en regelgeving van de EU. Tevens zijn de producten goed geconstrueerd, getest en geproduceerd met veilige materialen.

ComboNote

ComboNote met zachte kaft van zaadpapier (formaat 100x72mm, gesloten) met 50 sticky notes (95gsm) van graspapier (100x72mm), 25 van 48x72mm en 25 markers in 3 kleuren van gerecycled papier.per.

Inkless plus

Duurzame bamboe inktloze pen met dop van karton. De pen schrijft door middel van een punt van een metaallegering. Het schriijft niet alleen lekker maar het is ook heel goed voor de mileu

Malay

Opvouwbaar make up spiegeltje met bamboe bovenkant. Verpakt in katoenen zakje met trekkoord. Dit is een hele leuke spiegeltje die je overal kan meenemen. Het is ook mileuvriendelijk

Interesse in onze duurzame collectie? klik dan hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

1 gedachte over “TBTB | Duurzame collectie

  1. Pingback: Regenjassen bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een antwoord