Balpennen bedrukken

      Geen reacties op Balpennen bedrukken

Wist je dit over onze pennen?

In Zuid-Duitsland, in de plaats Gosheim bevindt zich onze eigen spuitgieterij GS Plastics. Hier produceren wij onze hoge kwaliteit TBTB Design balpennen dat je kan bedrukken. In deze spuitgieterij worden de onderdelen van onze balpennen geproduceerd waarna ze naar jouw wens en eisen kunnen worden samengesteld. Benieuwd naar de meest populaire Balpennen? Bekijk dan onze pennen en .

Balpen Click Shadow soft-touch

Deze populaire balpen komen van onze leverancier en wordt geproduceerd in Duitsland. Voorzien van een mooie soft-touch finish in moderne kleuren. Uitgevoerd met een blauwschrijvende langschijfvulling. Dat u kunt laten bedrukken bij ons met uw logo, tekst of slogan.

Balpen Cosmo grip hardcolour

design balpen van onze leverancier en wordt geproduceerd in Duitsland. Deze pen bevat een blauwschrijvende X20 vulling voor 2,5km schrijfplezier en heeft een hardcolour finish met rubberen grip. balpennen bedrukken kan je een slogan toevoegen.

Balpen Avalon metal hardcolour

onze design balpen, is geproduceerd in Duitsland. Deze bedrukte balpen bevat een blauwschrijvende Jumbo vulling voor 4,5km schrijfplezier en heeft een hardcolour finish met metalen tip.

Interesse in onze balpennen ? klik hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een antwoord